Hoşgeldin, Ziyaretçi
+ BM Forum » Sosyal Mekanizma » Sinema (Moderatör: serbay)
 DEMİR ADAM(İRON MAN)

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: DEMİR ADAM(İRON MAN)  (Okunma Sayısı 65 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : Mart 25, 2008, 06:37:12 ÖS »
serbay
Dekan Yardımcısı
Doktor

Üyelik Bilgileri
DEMİR ADAM(İRON MAN)

''Örümcek Adam”, ''İncredible Hulk” ve ''X-Men”den sonra Marvel Comics'in ünlü çizgi roman kahramanı ''Iron Man” da beyazperdeye uyarlandı. Iron Man, yayınlanışından 46 yıl sonra 186 milyon dolarlık dev bir yapım bütçesiyle sinemaya taşındı. Filmde, ''Iron Man” olarak tanınan ''Tony Stark” rolünde, ''Chaplin” filmiyle Oscar Ödülü adaylığı kazanan Robert Downey Jr var.

"Savaş Makinesi” olarak tanınan ''Iron Man”in en iyi arkadaşı ''Jim Rhodes” rolünde ise Terrence Howard rol aldı. ''Tony Stark”ın gönlünü kaptırdığı ''Virginia Pepper Potts” rolünde ise ''Aşık Shakespeare” filmi ile Oscar Ödülü kazanan Gwyneth Paltrow kamera karşısına geçti.

Sarı-kırmızı-gri renkli zırhının arkasına gizlediği teknoloji harikası silahlarıyla çizgi romanseverlerin gönlünde taht kuran bilim adamı, mucit, yüksek teknoloji yaratıcısı, milyoner, playboy Tony Stark'ın mecaraları, 2 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak.

Kısaca ''M.O.D.O.K.” adıyla bilinen, sadece öldürmek için dizayn edilmiş beyinsel bir organizma ve sallanan sandalyesinde oturan kocaman kafalı bir yaratık olan ''Iron Man”in ünlü düşmanına filmde yer verilmedi. Filmde, bu düşman yerinde başka bir karakter yer alacak.

''IRON MAN”İN YOLCULUĞU

''Iron Man” karakterinin çizgi roman tutkunlarıyla ilk tanışması, 1962 yılında oldu.

Kısa sürede geniş kitlelerin severek okuduğu çizgi romana dönüşen ''Iron Man”in konusu özetle şöyle: ''Bir süper güç ülke, silahlı kuvvetlerini yenilmez kılmak ve rakip orduları yok etmek amacıyla müthiş silahlar yaratması için bilim adamı, mucit, yüksek teknoloji yaratıcısı, milyoner, sanayici, kadınların sevgilisi Tony Stark'ı eline geçirerek zorla çalıştırır. Stark, gönülsüzce yaptığı bu çalışma sırasında kendisi için de gizlice bir zırh üretir ve bu süper güç ülkenin askerlerinin elinden kaçıp kurtulur. Bu süper güç ülkeden kaçıp ülkesine geri döndüğündeyse çok tehlikeli bir komplonun varlığını keşfeder ve bunu durdurabilmek için de 'Iron Man'e dönüşür.”

« Son Düzenleme: Mart 25, 2008, 06:38:47 ÖS Gönderen: serbay » Logged

« Yanıtla #1 : Mart 25, 2008, 06:41:40 ÖS »
sefa
Rektör
Doktor

Üyelik Bilgileri
Ynt: DEMİR ADAM(İRON MAN)

evet güzel bir yapımı benziyor ama şimdi şu vizeleri bir atlatırsak gelecek hafta gitmeyi planlıyorum. bu arada anestezi diye bir film var onu daha fazla merak ediyorum.onun hakkında da bilgi verebilirmisin serbay. teşekkür ederim

Ben yandıkça bağrımda sönmez ateş,gece yıldız tenimde gündüz güneş...
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2008, 04:39:20 ÖS »
serbay
Dekan Yardımcısı
Doktor

Üyelik Bilgileri

arkadaşlar film henüz girdi gösterime. ben gösterime girmeden  2 ay önce siteye koydugum için kusura bakmayın Göz kırpan Göz kırpan

« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2008, 10:13:35 ÖS »
mustafakaranfill
Öğrenci
*

Üyelik Bilgileri

Ben bugün gittim bence güzel bir film gitmenizi tavsiye ederim...Gülümseme
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
default style Design by saubm Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC default style Design by saubm
Bu Sayfa 0.136 Saniyede 35 Sorgu ile Oluşturuldu